Maxi Zoo i Randers inviterer søndag den 10. februar alle byens hunde og hundeelskere på en velgørende kærlighedstur i anledning af valentinsdag

 

Valentinsdag forbinder de fleste af os med kærlighed og romantik. Dagen er dog også en oplagt anledning til at tænke på dem, der ikke er så heldige at få øset masser af kærlighed ud over sig. Derfor inviterer de to Maxi Zoo-butikker i Randers igen i år alle byens hunde og deres ejere på en velgørende fem kilometers fælles gåtur i kærlighedens tegn. Gåturen koster 40 kroner at deltage i, og for hver fremmødte hund donerer Maxi Zoo yderligere 10 kroner, så der i fællesskab bliver doneret 50 kroner pr. deltagende hundesnude til Dyrenes Beskyttelse og de svigtede vovser på landets internater, der har brug for ekstra kærlighed.

 

En kærlig hilsen til vovsen som tak

Som tak for at støtte op om de kære hunde, der har brug for en kærlig tanke, vil alle deltagende vovser få udleveret et diplom og sødt kærlighedsbånd til halsbåndet, som viser, at de støtter hundene på landets internater. De første 50 deltagere ved hver butik vil desuden få en lækker goodiebag med hjem fyldt med forkælelse til vovsen. Tilmelding til den velgørende valentinsgåtur, som finder sted søndag 10. februar klokken 11 med afgang foran Maxi Zoo Randers NV og Randers SØ, kan ske på Maxizoo.dk/valentinstur.