Østjyllands Politi fik søndag kl. 11.17 en anmeldelse fra en 41-årig mand, der netop var blevet udsat for vold, da han gik på stien op mod Fabersvej i Randers. Her var han blevet passet op af tre ukendte mænd, der havde stillet sig i vejen for ham og talt grimt til ham. Den ene af mændene var herefter gået hen til den 41-årige og skubbet ham hårdt i brystet, hvorefter han havde slået ham to gange i hovedet med knyttet hånd. De to andre mænd tog herefter fat i gerningsmanden og fik ham væk fra stedet. De gik alle i retning mod Mariagervej, men én af dem tabte sin mobiltelefon på vejen.

Patruljen kørte efterfølgende en runde i området, og et kvarter senere spottede betjentene tre mænd, der passede på signalementet, stå ved Q8 på Mariagervej. Betjentene tog kontakt til den ene af dem, en 23-årig mand, der havde synlige skader på knoerne og blødte fra hånden. Han blev anholdt og sigtet for vold, hvilket han i første omgang nægtede at kende noget til. Men da han blev gjort bekendt med, at politiet havde fundet hans mobiltelefon på gerningsstedet, erkendte han, at han havde slået den 41-årige mand.