Randers HK får i næste sæson tilgang af en spiller fra de danske mestre København Håndbold.

Det er Mai Kragballe, der kommer til klubben.

Parterne har indgået en aftale for de kommende to sæsoner, fremgår det af en pressemeddelelse.

Mai Kragballe er 21 år og har spillet de seneste fire sæsoner i København Håndbold. Mai Kragballe siger i meddelelsen.

”Jeg glæder mig helt vildt til at skulle spille i Randers HK og tage næste skridt i min karriere. At klubben har ambitioner og en meget professionel tilgang, stemmer meget overens med min egen, samtidig med at der er en masse dygtige medspillere. Jeg elsker at spille i et højt tempo og være med i begge ender af banen, så det bliver rigtig fedt at spille under Niels, for det ved jeg bliver med tempo. Det er derfor det helt rigtige valg for mig at tage til Randers HK”.