På Fuglebakken 1 er der netop åbnet en ny klink med healing og massage til at løsne for blandt andet traumer – men også fastlåste livsmønstre, kan der arbejdes med

 

Amigo Najjar har lejet sig ind hos SiljeMariah i hendes klinik på Fuglebakken. Der arbejder han med massage og har 20 års erfaring i arbejdet med traumatiserede flygtninge – blandt andet hos Randers Kommune. Og så er det AmalieZenn SiljeMariah, der har over 20 års erfaring i healingsarbejdet med forskellige energier. Og nu også kirurgisk healing, hvor hun går ind og arbejder med konkrete fysiske gener via healing.

“Jeg behandler dog kun mænd”, fortæller Amigo Najjar, der selv er fra Libanon.

“Det kan være mænd, der har fysiske problemer efter krigstraumer, der sætter sig i kroppen. Jeg kan gå ind og få løst op”, fortæller han.

Han har i mange år arbejdet med traumer, fordi han selv kommer fra krigen i Libanon i 80´erne. Han har før arbejdet som tolk og kontaktperson for flygtninge. Amigo Najjar har forståelse for det de har oplevet og kan med sin massage sætte ind og løsne op. Det kræver dog mange gange også samtaler og her trækker han på sin erfaring med arbejdet med flygtninge i blandt andet kommunen.

Han tilbyder også behandlinger i hjemmet og gruppeforløb med samtale i klinikken på Fuglebakken 1.

Han tilbyder afslappende, hård og oliemassage – altså kun til mænd. Han tilbyder også gruppesamtaler, men der er et arbejde at tage fat på for psykosomatiske problematikker blandt flygtninge fra de arabiske lande er tabu. Det vil han gerne lave om på.

“Massage kan løsne op for mange ting og blandt andet også traumer. Her kan jeg også gå ind og tilbyde et samarbejde med  SiljeMariah AmalieZenn, som har stor erfaring med healing”, fortæller han.

 

AmalieZenn.dk

SiljeMariah AmalieZenn har siden starten af 80´erne arbejdet med forskellige healingsmetoder, og det er energierne, hun åbner op for med sine healinger. Og folk kommer langvejs fra for at komme i behandling hos hende.

Det er videnskabeligt bevist, at alt er energi – så det er energien i kroppen,  hun går ind og arbejder med, fortæller hun.

“Det seneste jeg har uddannet mig i er Healing med de åndelige læger, men jeg har længe arbejdet med kirurgisk healing, hvor jeg kan gå ind og løsner fysiske problemer, nogle gange der, hvor lægerne giver op.

Ved en AmalieZenn de Luxe behandling, bruger kroppen som er vores vigtigste redskab, til at få de svar, der er brug for.

“Hvilket gør at folk kan se, at det ikke bare er noget hokus pokus, jeg går ind og transformere energien, nulstille dem fra “the point of Creation til the point of Destruction”, hvilket gør jeg arbejder uden for tid og rum, og den ubevidste blokering løsner sig, uanset om det er fra fortid eller nutid, somme tider kommer der noget regression (tilbageføring til tidligere liv), noget indre barn terapi og et sjælelig møde med de personer det omhandler og gør at kunden sætter fast i det følelsesmæssige mønstre, der gør at kunden enten føler sig god nok, forstået, værdifuld og måske endda uelsket. Alt sammen skal det føre til en indre frihed, større selvkærlighedens og et liv uden “Den farlige” stress og angst”, fortæller hun.

“Jeg har haft kunder der har haft angst i 15 – 46 år, der har prøvet alt, dog fået lidt redskaber, men aldrig sluppet af med den. Èn behandling og væk er det, og det er jo fuldstændig synd og invaliderende for det menneske”, fortæller hun.

SiljeMariah AmalieZenn, er i sit arbejde meget resultat orienteret, det ligger hende så meget på sinde, at vi har det godt som mennesker, så hurtigt som muligt.

“Det er så vigtigt, vi vælger det positive, det der skaber glæde, drama og fordømmende energier, skader kun os selv, og sætter sig som energi blokeringer i kroppen og skaber sygdom. Vi trives i kærlighed, vi vokser i kærlighed, vi er kærlighed. Det er den vi søger, men vi søger den uden for os, i stedet for inde i os selv”, siger hun.

I sine Healinger, afhængig af hvad problematikken er, går hun ind og omskriver historien kunden kommer med, simpelthen fordi vores liv og virkelighed er baseret på summen af vores visuelle verden, tanker og følelser.

“Så alt farver vores verden i forhold til det, de har set, hørt og oplevet”, pointerer hun.

Der er et gammelt ordsprog, vi ynder, at sige og det er “Tanker er toldfrie”, det er en Illusion, der er intet da toldfri, tanker er skabende og der er altid betaling ved kasse 1 i forhold til, hvad vi fylder os selv med, rent  visuelt, følelsesmæssigt, mentalt og kemisk.

“Alle har godt af Healing, det renser for tankespind, er afstressende, genopretter og balancer dine energier, uanset om du møder fysisk op eller du modtager en fjernhealing”.

Alt er som sagt energi og virker uden for tid og rum. Om du sidder i USA eller Danmark vil effekten af Healingen være den samme.

 

AmalieZenn & Amigo, har en fælles Facebook side under samme navn, hvor man kan holde sig ajour med, hvad der sker i klinikken, der med tiden vil byde på forskellige events –

Torsdag 28. marts vil der blandt andet være en lille intim koncert med Manuela Rauff, som med sin harpe og sang. Manuela Rauff er uddannet opera sanger i Italien og bil i første omgang synge og spille egne sange og dernæst tune ind på gruppens energi og spille for de fremmødte.

Ud over det har SiljeMariah en webside ved navn www.AmalieZenn.dk, som du kan prøve og tjekke ud.

 

Der er reception i klinikken for at fejre samarbejdet lørdag 2. marts kl. 14.00. Her trækkes der lod blandt de fremmødte om en behandling med Healing med de åndelige læger