Musicalen med Kim Larsens udødelige klassikere – Midt om Natten, er tilbage – og lander i Randers fredag 6. marts og lørdag 7. marts 2020

 

Næste år byder Værket på en storslået musikalsk fortælling, når musicalen Midt om Natten tager os med tilbage til ‘Haveje’ sammen med Benny, Arnold, Susan Himmelblå, Spacey og de andre. Musicalen er bygget op omkring en af 80’ernes største, danske film Midt om Natten, der er skrevet af Erik Balling, Henning Bahs og Kim Larsen, hvor sidstnævnte også stod for filmens fremragende sange.
Nu opsættes musicalen i ny originaludgave – endnu tættere på filmens handling og med endnu mere plads til de fantastiske Midt om Natten-sange af Kim Larsen og mange flere hits fra den danske spillemands bagkatalog.

Oplev bl.a. Jimmy Jørgensen, Troels Malling og Gustav Wolter i den gribende fortælling med den fantastiske lydside, der ikke kun rummer sangene fra Kim Larsens album af samme navn, men også flere træfsikre hits fra tiden i Gasolin’. Glæd dig til en af 80’ernes mest markante danske fortællinger bygget på den syvende mest sete danske film i biografen – nogensinde!

Billetsalget starter på fredag 8. marts kl. 10.00.