Efter i går at have set et indslag fra udrejsecenter sjælsmark, der blev vist på TV2, sidder jeg tilbage med én følelse, foragt!

Foragt over at man kan være så utaknemmelig og fortsætte sin krævementalitet, til trods for man har fået bud på at forlade landet.

I indslaget hører vi en mand fra Uganda fortælle, at han altid har kendt til Danmark og vidst, det var et rigt og gavmildt land? Det forklarer vel også, hvorfor han er her, han er velfærds migrant og ikke andet. Ville han have været i sikkerhed, er der mange andre lande, han må have været igennem på sin rejse hertil, hvor dette kunne opnås.

Jeg så ikke usle forhold i indslaget, jeg så et sted, der led under hærværk, manglende rengøring og oprydning, som beboerne naturligvis selv skal sørge for – men også her kommer der krav, de skal ikke skal gøre rent og rydde op, det skal Danmark sørge for. GLEM DET, rejs I hellere tilbage hvor i kom fra, det vil gøre det hele meget lettere for alle parter.

 

Nicolai Estrup
Formand Dansk Folkeparti Randers