Butikschef og medejer Bent Josephsen hos Randers Sport kan netop nu fejre 25 års jubilæum i den butik, han i sin tid blev udlært i – det fejrer butikken med tilbud i denne uge

 

Butikken bliver i folkemunde både kaldt Randers Sport og Intersport – den har haft adresse i Brødregade i mere end 30 år, og ad to omgange har Bent Josephsen været tilknyttet. Første gang som elev i midt 80´erne og igen fra 1994 som butikschef og et par år efter som medejer.

“Jeg kan godt lide at være her. Vi er som en stor familie, så da min gamle lærermester ringede til mig i 1994 for at få mig tilbage som butikschef, takkede jeg ja, og det har jeg ikke fortrudt. Jeg nyder hver dag, jeg skal på arbejde. Jeg har ikke været ked af det en eneste dag”, fortæller Bent Josephsen, der efterhånden er blevet 56 år og snart kan fejre sølvbryllup med hustruen.

Det har været et helt liv omgivet af sport – både i arbejdslivet og privat for Bent Josephsen. Han har selv dyrket både fodbold, håndbold, tennis og badminton, og så har han været træner og formand i Værum Gymnastikforening.

“Jeg var meget aktiv som yngre, men nu kan knæet ikke mere. Så det er da godt, at jeg stadig kan være i sportsverdenen i butikken, hvor jeg har berøring med både udøvere og sportsforeninger gennem butikken”, fortæller han.

Randers Sport er blevet hans andet hjem, og han er ikke bleg for at blive et par timer ekstra, hvis der er brug for det. Sådan har det altid været. Han brænder for den gode service og mener også, at det er derfor, Randers Sport har overlevet gennem 40 år.

Men det lå ikke altid i kortene, at han skulle blive sælger. Faktisk var det ikke hans første prioritet.

“Jeg ville gerne være skolelærer. Men jeg skiftede mening, efter at jeg var i Randers Sport i praktik. Min gamle chef spurgte, om jeg havde lyst til at få en lærerplads, og jeg takkede ja, for det gik fint i tråd med mit liv dengang. Og så er jeg blevet hængende i branchen”, fortæller Bent Josephsen.

“Jeg brænder for at give den bedste kundebetjening, og det er en stor tilfredsstillelse at se en kunde forlade butikken med netop det, de gik efter”.

Han har altid betragtet butikken som sin egen, derfor har han også været en god arbejdskraft, og det var heller ikke svært at tage beslutningen om at blive medejer for 20 år siden.

“Og jeg bliver ved, så længe jeg synes, det er sjovt. Der er jo sket meget i branchen gennem årene også her i butikken. Vi har udvidet med outlet i Paderup og en butik i Storcentret, og det har gjort, at vi kan bibeholde vores kundekreds. Vi har formået at følge med tiden og har også en webshop. Der oplever vi mange gange, at folk tjekker tingene ud på nettet, men de kommer herned i butikken og handler. Og så har vi også ombytning i butikkerne, hvis man har købt noget på nettet”, fortæller Bent.

Derudover har Randers Sport også Sport Direct, hvor de handler direkte med sportsklubber og firmaer. Her laves der blandt andet logoer og numre på trøjer og bukser. Den butik er flyttet fra midtbyen til Messingvej.

“På den måde har jeg direkte kontakt med sportsklubberne og virksomhederne i området, og det er noget, jeg holder meget af”, siger han.

Torsdag, fredag og lørdag er der 25 procent nedslag på alle ikke nedsatte varer i butikken i anledningen af de 25 års jubilæum. Og Bent Josphsen lover at give en god service – som altid.