I denne måneds udgave sætter Randers Biblioteks rocklytteklub, KNiTR! 14. marts fokus på samspillet mellem rockmusik og film

 

Rockmusikken skulle ikke være særlig gammel før den fandt vej til filmens verden. Allerede fra dens fremkomst i 1950’erne stod det klart at den kunne tale til publikums følelser med stor effektivitet og bidrage med energi og fremdrift til fortællingen. Lige siden har rocken fyldt meget på lydsporene til alverdens film – og lejlighedsvis har den også spillet hovedrollen på billedsiden.
Når marts-udgaven af Randers Biblioteks rocklytteklub, KNiTR!, finder sted torsdag 14. marts kl. 19.00 på Hovedbiblioteket, handler det netop om alliancen mellem de levende billeder og den rytmiske musik.

Til at kaste lys over emnet er der besøg af mediebibliotekar, filmekspert og rockfan Jacob Krogsøe, der giver eksempler på, hvordan det rigtige rocknummer i den rigtige sammenhæng kan løfte filmoplevelsen op på et højere niveau.
Udover dette er der vanen tro åben pladespiller for deltagere, der har lyst til at spille et yndlingsnummer for de andre fremmødte. Det er gratis at være med og ingen tilmelding er nødvendig. Hvis man bliver tørstig undervejs, er der mulighed for at købe en kold fra kassen til brugervenlig pris.