I dagene 20.-31. marts ruller den Internationale dokumentarfilmfestival CPH:DOX til Randers

Samtidig med at hovedfestivalen afholdes i København bliver et program med 10 film præsenteret for randrusianerne. Blandt de danske kommuner, der får besøg af CPH:DOX on tour, er Randers det eneste stop i Østjylland.
“Det er med stor stolthed og glæde, at vi byder både borgere og gæster velkommen til et internationalt dokumentarfilm-program. Det understreger, at Randers er helt i front, når det handler om interessante kulturoplevelser med høj kvalitet, ” siger borgmester Torben Hansen.

Randers er udvalgt blandt en lille håndfuld kommuner udenfor København, og det er ifølge arrangøren langt fra tilfældigt.
“Randers er kendt for sine ambitiøse kulturbegivenheder, og vi ser frem til sammen med Randers Kommune at kunne præsentere cremen af cremen af spritnye eksklusive dokumentarfilm fra ind- og udland – film som får deres verdens- eller Danmarkspremiere under festivalen,” siger projektleder for CPH:DOX ON TOUR, Adam Thorsmark.

Se dokumentarfilm i Randers

Dokumentarfilmene bliver vist i Kulturhusets sal, hos Underværket og på Kulturhuset i Langå. Efter hver film er der enten debatter, artist talks eller andre events og du kan læse mere om de 9 dokumentarfilm her hvor du også kan købe billetter til kr. 35,-/pr. film.

Lyt med da Bo Ørris fik en snak med Anne Marie Winther fra Underværket og Martin Minka Jensen fra Randers Bibliotek om festivallen