Koncerten foregår søndag 17. marts klokken 15.00 på Randers Egnsteater

 

Hospice Randers yder omsorg og livskvalitet til uhelbredeligt syge mennesker og deres pårørende. Til at supplere de professionelle medarbejdere er der oprettet et korps af 30 frivillige. De frivillige tilbyder en særlig form for omsorg og er et værdifuldt supplement til det professionelle arbejde, som gøres i forhold til beboere og pårørende.

Koncerten arrangeres af Støtteforeningen ved Hospice Randers, hvis hovedformål er at støtte de daglige aktiviteter og det almene vel på Hospice Randers.

Hele overskuddet fra billetsalget går til de frivilliges arbejde samt til anskaffelser på Hospice. Billetter kan købes på Randers Egnsteater eller ved indgangen på koncertdagen.

 

I koncerten medvirker fire velsyngende kor

Randers Bykor – Koret har ca. 60 medlemmer og har gennem mange år samarbejdet med Randers Kammerorkester og symfoniorkestrene i både Aarhus og Aalborg. Bykoret deltager i støttekoncerten for første gang.

Metalsangkoret Scandia – Koret startede som virksomhedskor på togfabrikken Scandia i 1951.

Koret har ca. 25 mandlige sangere og underholder ved flere lejligheder og har et bredt repertoire

Randers Egnsteaters Kor – Består af ca. 25 amatør-sangere, der med en professionel indstilling forsøger at levere kormusik på det højst mulige niveau.

Growing Gospel – Hører under Randers Musikskole og har eksisteret siden 1995. Koret tæller ca. 40 korister, som mødes hver uge og synger glæden frem. Koret synger både nyere gospel samt noget af det gode gamle.