Masser af underholdning under temaet: Fremtids Fredag

Du kan opleve Virtual Reality simulatorer, det sjove dansespil JUST DANCE, få en snak med folkene bag ”Randers -en by i galaksen”. Hør mere om projektet og om de mange aktiviteter på Danmarks største Sci-Fi-Con messe d. 12.-13. april. Derudover får du også mulighed for at møde andre spændende folk som er passioneret om Star Wars og andre science fictions.

Ved Intersport og Bilka kan alle Fortnite interesserede få læring og inspiration af foreningen Kronjyllands E-sport. Der vil være 10 spillestationer og hjælpende instruktører. Samme sted kan du også køre Virtuel racerbil med RACE HALL.

Centrets 58 butikker og Bilka har fundet en masse gode tilbud frem – så kig ind til en god aften fredag den 29 marts helt til kl. 22.00 (Bilka til kl. 24)