Stephanie Maria er 22 år og upcoming artist på den danske pop scene. Hun er nu klar med sin første single ‘Out Of Control’.

Hun mødte Bo Ørris til en snak og du kan lytte med her:

Sangen har Stephanie Maria lavet i samarbejde med producer og musiker Kasper Falkenberg (Julie Maria, Joey Moe, etc.) samt producer Nicky Namah (Ankerstjerne, Rasmus Seebach, etc.)

Stephanie Maria har altid skrevet sine sange ved et klaver og indtil nu primært bevæget sig i singer/songwriter genren men hun har altid haft en stor nysgerrighed for at give den gas – og det gør hun på ‘Out of Control’!

“I Out of Control har jeg forsøgt at forene elementer fra den “old school” akustiske og den elektroniske verden. Specielt omkvædet er meget kontrolleret og minimalistisk, hvilket står i stærk kontrast til de mere svævende og nøgne vers, som er med til at underbygge og understøtte hele budskabet om lige ønsket om at være out of control”, fortæller Stephanie Maria.

Stephanie Maria har siden hun var 17 år tourneret land og rige rundt med bla. Mathilde Falck i 2017/18 og været stand in for Oh Land i kulturprojektet ‘Watermusic’ i 2016 i Randers.