Fredag den 3. maj er der open by night i Randers City og Randers Storcenter. Byen og centret holder åbent helt til kl. 22 (Bilka til kl. 24) og der er masser af aktiviteter, gode tilbud og fantastiske oplevelser for hele familien.

Randers Storcenter
I Randers Storcenter kan du smage på verden.

På centertorvet er der lounge, live stemningsmusik og boder med smagsprøver. Bl.a. stegte insekter fra Randers Regnskov, specialiteter fra slagter Knud Schou, Taffel, Royal Unibrew, Bilka slagteren og vegetarretter fra Hälsan Kök. Udenfor centret finder du Danske Familiegårde med smagsprøver på lækker kylling.

Randers City
I Randers city er der kulturaften med musik, levende statuer og kunst.

I Brødregade er der livemusik med Rasmus Lyngholm og levende statuer. På Rådhustorvet er der hæsblæsende jonglering med DynaMike. Derudover finder du retrobiler, grafittikunst og i Sct. Mortens Kirke er der orgelkoncert.

Vi ses i Randers City og Randers Storcenter til en fantastisk Open By Night fredag d. 3. maj.