Når Djurs Sommerland åbner i morgen d. 4. maj, byder årets kæmpe nyhed Tigeren velkommen til en ny sæson med tusindvis af fantastiske flyveture op i 45 meters højde med 100 km/t. Siden nyheden blev offentliggjort for snart et år siden, har interessen for Danmarks største Gyro Swing været enorm. Det giver store forventninger til den kommende sæson i Djurs Sommerland, der håber på ny besøgsrekord.

”Vi glæder os meget til sæsonens første åbningsdag, hvor parkens fartglade gæster skal tage de allerførste ture i Tigeren. Det bliver højdepunktet for byggeriet af vores hidtil højeste og hurtigste forlystelse i Djurs Sommerland, vi har arbejdet på siden sidste sommer,” siger administrerende direktør Henrik B. Nielsen.

Tigeren er en thrill-ride, hvor en roterende gondol svinger gæsterne op i 45 meters højde med 100 km/t og bliver udsat for G-påvirkning på op til 5 G. Der venter også en flyvetur, hvor man letter fra sædet og får en følelse af at svæve frit i luften med 100% frit udsyn ud over Djurs Sommerland. Selvom Tigeren er Danmarks største Gyro Swing, og for de modige, skal man blot være minimum 125 cm høj for at prøve nyheden.

Asiatisk adrenalin-sus
Tigeren er placeret i parkens nye Wild Asia-temaland. Her møder gæsterne et prægtigt tempel, hvor snirklede, fakkeloplyste gange med gamle relieffer viser vej til den sagnomspundne tiger, der udfordrer til den helt store mandomsprøve. Samtidig hæver Tigeren sig højt over trætoppene og viser ansigt, så gæsterne allerede ved ankomst til parken, kan tage sig mod til udfordringen.

”Vi går altid efter at skabe unikke og mindeværdige oplevelser, der er værd at køre langt efter. Derfor er også Tigeren nøje udvalgt. Fra internationale forlystelsesparker ved vi, at netop denne forlystelse er noget helt særligt. Samtidig har vi skabt et stemningsfyldt asiatisk univers omkring den, som giver oplevelsen en ekstra dimension. Så jeg tør godt love, at gæsterne vil få en fantastisk sjov flyvetur, som de ikke lige glemmer”, siger Henrik B. Nielsen.

Store forventninger til sæson 2019
Allerede nu har Henrik B. Nielsen store forventninger til årets sæson.

”Vi har solgt et rekordstort antal Sæsonkort i forsalg. Vi oplever også stor interesse fra både danske og udenlandske børnefamilier for at komme i Djurs Sommerland og prøve Tigeren og alle de andre forlystelser. Så vi ser mange positive indikationer på, at vi går en velbesøgt sæson i møde,” siger Henrik B. Nielsen, der ser frem til parkens 39. sæson.