Radiostation bag nyskabelse – golfklubben håber på nye medlemmer

En golfturnering kan afvikles på mange forskellige måder. Men der er ikke på disse breddegrader tidligere set noget, der tangerer Randers Golf Klub og Radio Alfas arrangement i Randers lørdag 1. juni, hvor man afvikler Radio Alfa Open.

”Ja, det er da en helt ny måde at lave en turnering på,” lyder det fra Bent Apollo Rasmussen fra golfklubben, der har kunnet se radiostationen og en fuldstændig og aldeles gal golf-entusiast i skikkelse af Bo Ørris tage det store slæb med arrangementet, der både byder på åbent hus og et heldagsarrangement med indlagte pauser (spise og drikkepauser) og afsluttet med – selvfølgelig når Ørris er indblandet- stort grillparty.

Bo Ørris-initiativet kommer meget belejligt, da medlemstallet er stagneret i dansk golf, hvorfor man i Randers håber, at invitationen til åbent hus og prøvespil til begynderne under vejledning af mentorer, der står klar, vil kaste nye medlemmer af sig.

Det starter med begynderdag om formiddagen, hvor man kan prøve at spille, og om eftermiddagen er der så turnering for garvede golfspillere.

Bo Ørris har skaffet masser af sponsorer, der udstiller på banen og udleverer smagsprøver – således er der mellem to huller indskrevet fem minutters tvungen pause til indtagelse af pølse, vin eller øl til spillerne.

 

Bidt af kuglen

Bo Ørris, foruden at være kendt fra Radio Alfa også er kendt fra speakerjobs til alverdens ting og med en fortid som aktiv i go-cart, speedway og motocross, havde ikke for et år siden forstillet sig, at han skulle blive helt og aldeles vild med golf.

”Men det er jeg blevet. Jeg startede 1. september og spiller nu så ofte, det er muligt,” siger Bo, der fra start blev bakket op af to tidligere fodboldspillere fra Randers Frejas divisionshold – Uffe Strangholt og Jens Poulsen.

”Jens og fru Poulsen, Gitte, indkaldte i vinterens løb til vintergolf søndag kl. 10.00.

I sne og frost, men det var underordnet. Jeg skulle bare ud at hugge til kuglen,” som Ørris formulerer det.

Hvad er det dog, der er så fascinerende?

”Der er tre grunde. Jeg får motion, og jeg får opbygget et samvær og netværk, når jeg hver gang går ud med for mig måske tre helt nye ansigter. Derved lærer jeg mange nye mennesker at kende. Og så er der jo selve golfspillet. Der er da ikke noget bedre end en god runde i godt vejr og godt selskab…”

Fakta

Radio Alfa Open

 • Lørdag den 1. juni
  Afhentning af scorekort fra 12:30
  Gunstart kl. 14:00
  Der skal være et lige antal deltagere, da det er en parturnering
  Max. antal deltagere er 142. Heraf råder Radio Alfa over 30 deltagere
  Først til mølle princippet vil blive anvendt ved et ulige antal tilmeldte
  Turneringen er åben

Turneringsfee inkl. efterfølgende spisning (ekskl. drikkevarer).
RGK medlemmer 200 kr. Gæster 300 kr (inklusiv greenfee)

Turneringstype/form: Greensome stableford i to rækker (ægtepar- og parrækken)

Præmier til de syv bedste par i hver række.
Eftertilmelding kan kun finde sted i tilfælde af afbud og uden ulempe for de øvrige deltagere.

Turneringsledere: Marck Lindved & Jens Poulsen.