Hvis du pludseligt bliver kontaktet af nogle engelsktalende håndværkere, der giver dig et godt tilbud ude på din bopæl, så forhold dig kritisk – for tilbuddet kan meget vel være for godt til at være sandt.

Det seneste døgn har Østjyllands Politi fået to anmeldelser om ”håndværkerne”. I det ene tilfælde i Randers tilbød to mænd at rense en mands tagrender for 1000 kroner. Det sagde han ja til, men da han efter kort tid kunne se, at det ikke så videre professionelt ud, bad han dem om at stoppe, da han havde fortrudt. Nu blev de to mænd meget insisterende og forlangte, at manden betalte et endnu højere beløb for deres service. Til sidst gav manden efter og gav dem et større beløb, inden de kørte derfra.

Senere på dagen dukkede to engelsktalende mænd op på en adresse i Risskov, hvor de tilbød en ældre kvinde at ordne hendes tag. Tilbuddet blev dog afvist.

Mændene kørte i en sort Ford Transit. Hvis du støder på de såkaldte håndværkere, så ring via 114 til Østjyllands Politi, der gerne vil have en snak med de to mænd.