Betyder det noget at vi i Randers Kommune har lokalt valgte folketingsmedlemmer?

 

Folketingsmedlemmer Michael Aastrup Jensen (V) og Malte Larsen (A) er ikke i tvivl – ja det betyder noget. Derfor har de to folketingspolitikere under overskriften ”Sammen om Randers” inviteret lokalt bosiddende folketingskandidater til politisk battle. Fælles for os alle er, at vi er bosat i Randers Kommune.

Du kan møde dine lokale folketingspolitikere over en kop kaffe.

“Vi har droppet den traditionelle debatform og inviterer borgerne indenfor til en politisk snak hen over en kop kaffe og kage. De otte politikere er placeret to og to ved bordene og derfor kan borgerne selv vælge hvor de vil placere sig. Efter hvert kvarter flytter man bord. De intime debatter afbrydes af otte debatter på scene, hvor hver politiker har fået mulighed for at udfordre to af de andre politikere.

Vores mål med den utraditionelle debatform er at give borgerne og politikerne mulighed for at komme tættere på hinanden

Arrangementet finder sted på søndag kl. 13-16. Indgang ved MacAle.

Der er mulighed for at købe kaffe og kage.

Tilmelding til LLLL@randers.dk eller 21482886 senest på lørdag 11. maj kl. 13.