Mænds Mødesteder Randers vil sammen med Natur og Miljø og Randers Kommune i sommeren, samarbejde om at formidle oplevelser og aktiviteter i naturen for alle mænd

 

“For os er det kærkommen mulighed for at få inspiration og se, hvilke muligheder der ligger i naturoplevelser,” siger projektkoordinator for Mænds Mødesteder Randers Anders Møller Gade. “Det ligger faktisk i direkte forlængelse af nogle de ideer og tanker, som mændene i mødestedet har gjort sig. Vi er i planlægningsfasen af et vildmarkstema, så Projekt Mænds Mødesteder i Naturen og samarbejdet med Randers Naturcenter kommer på et rigtig godt tidspunkt for os.”

Mænds Mødesteder Randers er en del af Forum for Mænds Sundhed med fokus på mænds livskvalitet og sundhed. Foreningen har med dens aktiviteter fokuseret på at skabe trivsel, nærvær og fællesskab blandt mænd, og her spiller oplevelser og aktiviteter i naturen en særlig rolle.

“Naturen sætter en helt særlig ramme i forhold til nærvær. Man kommer ned i tempo, der er ikke alle mulige forstyrrelser, og når man er fælles om at være i naturen, kan man næsten ikke undgå at komme i godt humør,” fortsætter Anders Møller Gade.

Projekt “Mænds Mødesteder i Naturen” er landsdækkende.