Bilsælger Jacob Lundtoft Jørgensen er netop blevet hædret med en Guldnål fra Volkswagen – noget kun tre sælgere i hele verden kan opnå hvert år

 

Det er en livslang passion for bilmærket Volkswagen – eller folkevogn som nu har resulteret i den største hæder indenfor branchen en sælger kan opnå. 30-årige Jacob Lundtoft Jørgensen har været 10 år hos Volkswagen Randers på Grenåvej, og det er nu blevet belønnet.

“Det var et skarpt felt jeg var oppe imod. Der var blandt andet en bilsælger der havde været i branchen i over 20 år, så jeg er meget stolt over at have vundet. Og jeg er meget glad for mit arbejde. Og når man er glad for noget på sit arbejde, så giver man den jo ekstra gas”, siger Jacob Lundtoft Jørgensen.

Det var distriktschefen, der indstillede Jacob Lundtoft Jørgensen, da han kunne se kvaliteterne hos den unge sælger.

Jacob startede hos Volkswagen for ti år siden, efter at have færdiggjort HHX som biløkonom på Erhvervsakademiet i Aarhus. Han have allerede en kontrakt med Volkswagen, da han havde været weekendsælger i sin fritid. Og det er en livslang passion for bilmærket, der i sin tid fik ham til at søge ind hos Volkswagen.

 

En passion

Det startede, allerede da han var dreng. Sammen med sin far kørte de rundt og så på biler – af mærket Volkswagen – i weekenderne. Og så havde bedsteforældrene i Aalborg en VW Polo som han var helt betaget af. Og sådan er det med drenge og biler – man forelsker sig i et mærke og den passion holder livet ud – nøjagtig som med fodbold.

Og det er Volkswagens historiske baggrund der ligger til grund for passionen – den velkendte boble og rugbrødet har fascineret Jacob.

“Og da beetlen kom i 2012 skulle jeg selvfølgelig have en også “, siger han og griner.

Det samme skulle hans chef, Brian Storgaard – hans passion går også tilbage til barndommen og han er stolt af sin sælger.

“Men det lå ligesom i kortene, at Jacob skulle have den her hæder. Den dedikation han viser for mærket og den måde han udviser tillid, ærlig og troværdighed viser, at han er en god sælger”, siger Brian Storgaard.

Og de tre ting er noget, der kendetegner bilmærket Volkswagen. Det er en bil man kan regne med og et mærke man vil have skal udstråle eksklusivitet.

“Selvom den i sin tid blev lavet til folket – deraf navnet Volkswagen, ja så er det i dag en bil, der er steget i graderne. Men er en bil næsten alle kan erhverve, og det er en god investering. Den har en stor gensalgsværdi og man taber ikke så mange penge på den som andre biler”, fortæller Brian Storgaard.

Volkswagen i Randers har gennem de sidste 20 år fået en del hæder. De har fem sælgere der har opnået guldnålen og så blev firmaet i 2013 nummer to ved teamkonkurrencen for alle Volkswagen-forhandlere i hele verden ved en konkurrence i Wulfsburg i Tyskland.

“Vi er konkurrencelystne og vil gerne være de bedste, og at Jacob nu får guldnålen, bevidner bare at vi har gnisten og gejsten til stadig at konkurrere”, fortæller Brian Storgaard.