Mal et billede af hvad du synes, Iben Sønderup skal arbejde for i Folketinget

 

Kunst kan bare noget andet end ord. Det mener folketingskandidat Iben Sønderup (A), som nu opfordrer kunstneriske sjæle i alle aldre – også gerne børn – til at kigge forbi Underværket ved Jens Otto Krags Plads tirsdag 28. maj mellem klokken 14 og 17. Her kan man male et billede af, hvad man synes, Iben skal arbejde for i Folketinget efter valget 5. juni.

”Hvilken verden drømmer du om? Hvordan skal vores liv være i fremtiden?” spørger Iben. Hun stiller an med tre staffelier, lærreder og akrylmaling. Iben vil gerne have flere motiver og stilarter på det samme lærred, og hun opfordrer derfor til ”fællesskabsmaleri”, hvor flere kunstnere maler på det samme billede.

”Jeg synes, kunst taler til os på en helt anden måde end ord,” siger Iben.

”Billeder er den direkte vej til vores hjerter uden filter. Det er ikke alle mennesker, der har lige nemt ved at formulere sig. Og jeg håber, at jeg med denne invitation kan få inspiration fra nogle andre mennesker, end jeg plejer at få.”

Man behøver ikke være et gudsbenådet kunstnerisk talent for at være med. Bare man har lyst til at udtrykke sig med billeder.

Der vil være levende musik ved Wilhelm Skjerk, som spiller jazzklaver.

Efter valget vil Iben hænge billederne op på sit kontor, så hun ikke glemmer, de budskaber, hun får med.

Begivenheden kan også findes på Facebook.