Gudenåløbet kunne for alvor leve op til sit navn som Danmarks smukkeste cykelløb, da det blev skudt i gang for 7. år i træk søndag 2. juni. Cykelglade børn og voksne nød godt af skønt solskinsvejr, mens de trampede afsted over grusstierne i de smukke omgivelser omkring Gudenåen

 

Solen begyndte at kigge frem, da de mange friske fremmødte børn og voksne steg på cyklerne til årets Gudenåløb. I modsætning til det voldsomme regnvejr til sidste års løb, var vejrguderne virkelig med løbet i år. For deltagerne betød det gode vejr også, at de kunne nyde en hyggelig dag i godt selskab.

Jacob Kolding på 13 år deltog i år for femte gang sammen med flere af sine kammerater:
“Jeg er med for at få motion og for at have en hyggelig dag. Jeg har været med så mange gange nu, at det er blevet en hel tradition. Jeg deltager med nogle af mine venner, og vi følges ad indtil sidst, hvor der bliver kamp om at komme først,” forklarede Jacob, efter at han krydsede målstregen for femte år i træk.

Ægteparret Anne Marie og Hans Jørgen Birkmann deltog sammen i år for første gang:
“Vi cykler til dagligt sammen til indkøb og den slags, så det er herligt også at deltage i et hyggeligt cykelløb, hvor der er god stemning og en fornem rute. Gudenåstien er jo en gave til cykelfolket,” fortalte Hans Jørgen ved målstregen, hvor han nød en velfortjent fadøl med sin kone og nogle venner.

 

Fakta
Gudenåløbet blev afholdt for 7. gang i år. Det er arrangeret af Randers Cykelby i samarbejde med IFA Stevnstrup