Det blev en oplevelse for gæsterne på Randers Country Festival i lørdags, da kunstnerne nærmest stod i kø for at indtag scenen

 

Og der var en rød tråd med Johnny Cash i pauserne i skikkelse af Dennis Lydom, der samtidig var konferencier.

Irene Vestergaard fra Randers, hvis forslag om Johnny Cash var blevet hørt af arrangørerene, var tilfreds.

“Det var en genistreg at lade Johnny Cash løbe som en rød tråd gennem hele arrangementet”, mente hun.

Festivalen kom igennem et utal af stilarter indenfor countrygenren, og det var det stor glæde over. Bl.a. at der var blev plads til Bluegrass i form af det tjekkiske band “G’run ’n’ Roses”, der leverede akustisk musikalitet.

Størst begejstring vækkede uden tvivl “The Dolly Show” med Kelly O’Brien, mener Stig Ulrichsen – den ene af arrangørerne.

“Showet fik publikum op ad stolene og synge og danse med. Og hendes “Kenny” (Rogers) en ældre herre med cowboyhat blev med garanti nyforelsket, da hun hentede ham op på scenen for at synge “Islands In The Stream””.

Amerikaneren Daniel T. Coates leverede traditionel country med stor indsigt, og megen humor, som da han spurgte sin trommeslager (der normalt spiller for countrystjernen Marty Stuart) om hans guitarspil ikke var bedre end kollegaens. Publikum fik god grin og musik fra den kant.

“The true queen and king of Country” Kim Carson og Johnny Falstaff sluttede festivalen af med country musik på et helt andet niveau. Alle fire på scenen var stjerner, med utallige succesfulde cd’er bag sig. Blandt andet violinisten Buckshot Willie fremhæves som værende i top 10 på verdensscenen.

Arrangørerne  Memphis Mansion og Stig Ulrichsen var fuldt ud tilfredse med antallet af publikum, trods det at der ikke var et hovednavn i år.