Østjyllands Politi fremstillede tirsdag  en 21-årig mand fra Randers i Retten i Randers. Han er sigtet for grov vold ved mandag omkring kl. 15.30 at have slået en 34-årig mand i hovedet med en sten. Overfaldet skete på Gammel Lervangen i Randers, hvor den 21-årige konfronterede den 34-årige på gaden, selvom de to ikke kender hinanden.

Efter at have råbt af den 34-årige, slog den 21-årige ham pludseligt på siden af hovedet med en sten, som han havde i hånden. Den 34-årige fik en flænge, og den 21-årige løb ind i en lejlighed i nærheden, hvor han bor. Politiet anholdt kort tid efter manden i lejligheden, hvor de også fandt den sten, der formentligt blev brugt ved overfaldet.

Overfaldet resulterede i fire ugers varetægtsfængsel, oplyser Østjyllands Politi.

Den 21-årige kan ikke selv huske overfaldet og har ikke kæret fængslingen.