Radio ABC afholdt i lørdags Radio ABC Beach Party på Stranden i Grenå, hvor gæsterne som altid blev begunstiget af det gode Beach Party-vejr

 

Solen bagede fra en næsten skyfri himmel, og de 10.000 østjyske gæster – heraf en stor del fra Randers – nød at de dagen igennem kunne høre rigtigt mange af de kendte radiohits direkte fra kunstnerne på scenen.

Og der var gæster i alle aldre – lige fra de yngste teenagere, hvor forældrene fulgte med på et tæppe til de lidt ældre og dem i 30´erne og 40´erne, der har været med i mange år.

Festen på stranden forløb uden problemer, busserne til og fra Randers og Århus kørte planmæssigt med busafgange allerede fra 10.30 om morgenen, og publikum blev underholdt i 12 timer med musik af blandt andet Clara, Hjalmar, Chris Burton, Brandon Beal, Nicklas Sahl, L.O.C., Martin Jensen, Mads Langer, Bro, Navid, Askling, Kelde, Pattesutter, Gilli, Zookeepers, Faustix, Ude af kontrol og TooManyLefthands.

 

Helikopter på stranden

Der var gang i helikopterlandingspladsen til Beach Party i år. Tre kunstnere havde flere jobs, der alene kunne koordineres ved hjælp af lufttransport. DJ Martin Jensen skulle 500 kilometer væk til et job i Nordtyskland, hvilket han havde et par timer til at nå. Bro havde også en pakket kalender og måtte gøre brug af en helikopter for at kunne når det hele. Piloten benyttede lejligheden til at lave en ”fly-by” over koncertpladsen og lave lidt videoklips til Bro´s næste musikvideo.