Efter flere ugers prøvetræning har Randers FC skrevet kontrakt med den 20-årige midtbanespiller Issah Salou. Det fortæller klubben i en pressemeddelelse.

Siden midt-juni har den nigersk-ghanesiske midtbanespiller Issah Salou haft sin gang på Viborgvej.

Efter at have bevist sit værd til træning og i tre træningskampe er prøvespilleren nu blevet til en fuldblods Randers FC-spiller, da han har skrevet under på en tre-årig kontrakt.

– Det er en drøm, der går i opfyldelse, for jeg har altid drømt om at komme til Europa for at spille fodbold. Randers FC har virkelig nogle gode faciliteter og er en fantastisk klub, så det er den fedeste følelse. Jeg er meget glad for at være her. Mine holdkammerater har virkelig taget godt imod mig, og der er en god stemning i omklædningsrummet. Derudover synes jeg, at det er et hold med virkelig stor kvalitet, siger Issah Salou i pressemeddelelsen.

Hans præstationer til træning og tre træningskampe i juni og juli er ikke gået ubemærket hen.

– Han har til træning og i kamp vist, at han er god på bolden og dygtig i sine vendinger. Han er en spændende spiller med et stort udviklingspotentiale, som vi glæder os til at være med til at forløse, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.

Issah Salou kommer til at spille med nummer 24, oplyser Randers FC.