Randers Business Awards er en hyldest til erhvervslivet i Randers, og arrangeret at Biznet Randers. For anden gang hyldes nogle af de mange gode virksomheder, der findes i lokalområdet ved et stort show i november 2019

 

Der er i alt er 12 priser, som skal deles ud til det lokale erhvervsliv i forskellige kategorier. Detailhandlen i Randers kårer to butikker i to forskellige kategorier: “Årets kædebutik” og ”Årets ejerledet butik” inden for detail og bespisning.

Sidste år fik Frederiksberg Kødforsyning  prisen for ”Årets ejerledet butik”, og Marcus, Randers City, fik  prisen ”Årets kædebutik”. Begge butikker blev flot præmieret og fik hver blandt andet 10.000 kroner sponsoreret af Randers Handelsråd.

Randers FC’s Thor Lounge danner torsdag 14. november rammerne for uddeling af priserne, og programmet indeholder både middag, prisuddeling og underholdning.

 

Juryen vurderer ud fra flere ting

I vurderingen af indkomne indstillinger vil juryen lægge vægt på følgende parametre: Socialt ansvar, personale politikker og pleje. Vækst og innovation. Omdømme, branding og markedsføring.

Vinderne skal vær fysisk tilstede (at man har en butik) med adresse i Randers Kommune, og hvis det er kædebutik skal kædebutikken også have differentieret sig inden for egen kædekoncern.

Vinderne har gennem året givet kunderne en god og bemærkelsesværdig oplevelse og har gjort sig umage omkring uddannelse/udvælgelse af medarbejdere og har en sund, kompetent og visionær ledelse, og at butikken samtidig er en god ambassadør for erhvervet og dens tilstedeværelse i Randers.

 

Sådan nominerer du til ovenstående priser

Alle har mulighed for at nominere en kandidat eller flere til disse to priser. Det eneste, man skal gøre, er at sende en mail til detail-juryen med emne “Årets Butik 2019” til bizawardrandersdetail@gmail.com med følgende oplysninger: Virksomhedsnavn, kontaktperson, adresse, mail og tlf.nr. samt begrundelsen. I mailen beskriver du årets butik, og hvorfor netop denne butik bør vinde. Dette kan gøres ganske kort eller uddybende – det er op til dig.

En jury udvælger tre af de nominerede i hver kategori, som sendes videre i finalen.

Vinderen afsløres og kåres på Randers Business Award showet torsdag 14. november i Randers FC Lounge. Alle tre nominerede i hver kategori forventes at være tilstede til prisoverrækkelsen og vil få besked om deres nominering ultimo august 2019.

Sidste frist for indstilling til kategorierne er 12. august 2019

Læs mere om de mange kategorier på https://dinavis.dk/randersbusinessawards-2019/hvor  man også kan købe billet til selve awardshowet 14. november 2019