Randers HK kæmper for livet – skal finde to mio kroner 

 

Randers HK er i alvorlige vanskeligheder.  Det randrusianske holdfællesskab er nemlig atter ude i ganske alvorlige økonomiske problemer og skal for at kunne spille sæson 2019-2020 færdig finde/have tilført et sted mellem 1-5 og 2 millioner kroner.

I en mail til klubbens sponsorer og samarbejdspartnere skrives:

“Vi har også for sæson 2019/20 forpligtelser, der gør det svært at få økonomien til at hænge sammen. Klubben er derfor ude i en overlevelseskamp for at sikre den nødvendige driftskapital til resten af sæsonen. Det betyder, at klubben skal have sikret sig yderligere driftskapital på mellem halvanden og to millioner kroner inden for de næste to-tre måneder.”

Hedder det i en mail, Randers HK i sidste uge sendte ud til samarbejdspartnere og sponsorer.

Randers HK er allerede i gang med at reducere udgifterne. Randers HK sagde inden denne sæson farvel til Camilla Dalby, Cecilie Mørch, Anne Sofie Hjort og Martina Thörn, der ikke hører til de billigste, mens man for at spare på spillerbudgettet har hentet flere spillere på frivillig basis.

Udgifter er der dog stadig – til spillere som Jamina Roberts, Julia Eriksson, Maria Fisker, Mai Kragballe, Sabine Pedersen og træner Niels Agesen.