Multikunstneren Troels Trier fejrer i år 50-års jubilæum med en turné rundt i landet. Onsdag 14. august i Randers Festuge kan one man-showet med titlen ’Fra Røde Mor til Grøn Far’ opleves på Underværket

 

Det er et lille stykke musikalsk Danmarks-historie. Sådan skriver journalist John Borgkilde i sin blog 4. april i år om et af de første shows i turnéen. ”Det var både til at se og høre på Troels Trier, at han var glad, ja nærmest rørt over sit comeback… Publikum var glade – og glæden var gensidig. Publikum sang med på de fleste retro-ørehængere,” står der videre i anmeldelsen på borgkildesblog.dk

Troels Trier debuterede som sangskriver i 1969, og han kendes nok bedst af de fleste som kontroversiel entertainer blandt andet i duo med hustruen Rebecca Brüel og som medstifter af bandet ’Røde Mor’. Men Troels Trier har arbejdet med billedkunst og keramik lige så længe, som han har optrådt på scenen. I de senere år har maleriet fyldt det meste og har resulteret i talrige udstillinger i gallerier og kunsthaller over hele landet.

Med dette soloshow er Troels Trier tilbage på landevejene med sang og musik fra sin lange karriere fra Røde Mor til Trier & Brüels bodegashow krydret med anekdoter fra et mangfoldigt kunstnerliv.