Som en del af Randers Festuge lægger Østervold igen asfalt til Gadefest Tour, når karavanen for tredje år i træk inviterer til gratis gadefest

 

Sidste år tiltrak den store gadefest tusinder af danseglade randrusianere, og fik folk i alle aldre til at slippe tøjlerne. Fredag 16. august lægger den bastunge folkefest endnu engang vejen forbi, og omdanner – i tæt samarbejde med en af landets største dj-duoer – Østervold til én stor gratis gadefest.

Fra Gadefest Tours scene styres musikken af TooManyLeftHands, og under konceptet ”TooManyLeftHands & Friends”, inviterer dj-duoen en række lokalkendte- og store danske liveartister med på scenen.

TooManyLeftHands er i det hele taget svære at komme udenom, når der skal holdes en rigtig fest. Det har den populære dj-duo til fulde bevist, både i udlandet og herhjemme, hvor de blandt andet har optrådt på Tinderbox, Distortion, Smukfest og på plænen i Tivoli. Anders K og Martin Nick – der netop har rundet 65 mio. lytninger på Spotify – har da også selv indtil flere store hits i bagagen.

”Gadefest Tour har udviklet sig til en tradition, hvor det ikke længere er os – eller de andre optrædende artister – som er det primære. Vi skaber selvfølgelig rammen, men det er gæsterne selv, der – gennem improviseret dans og umiddelbar autentisk stemning – skaber en gedigen pop-up gadefest i Randers,” forklarer Martin Nick fra TooManyLeftHands.

 

Samarbejder med kommunen

Gadefest Tour er blevet til i et tæt samarbejde med en række lokale partnere, herunder blandt andet Randers Kommune. Konceptet er udviklet af Royal Beer, Faxe Kondi Booster og TooManyLeftHands i fællesskab, og udspringer fra et langvarigt strategisk samarbejde, brands og dj-duo imellem. Som noget nyt er Pepsi Max gået med i samarbejdet gennem pladeselskabet ”No Fame Only Talent”, hvis formål er at hjælpe upcoming artister ud over rampen.

”Den lokale forankring er altafgørende for Gadefest Tour. Derfor sender vi her en åben invitation til lokale producere om at henvende sig, hvis de ønsker spilletid på scenen”, fortæller Martin Tang Madsen, der er Event Manager hos Royal Unibrew.

Gadefesten starter kl. 17.00 med en hyggelig og intim fredagsbar. Der er lounge fra Summitweek, madboder og Beer-pong som opvarmning til den store fest, som for alvor går i gang nogle timer senere.

Fra kl. 23.00 fortsætter Gadefest Tours officielle afterparty på natklubben Rustik & Flamingo, hvorfra lokale dj’s holder festen i gang til den lyse morgen.

Der er gratis adgang, og tilmelding er ikke nødvendig.