Til koncerten med The Doors Tribute fredag 30. august på Tante Olga er der en helt speciel gæst med – nemlig Jerry Scheff, der har været bassist på The Doors album LA Woman

 

Det hele startede med et telefonopkald til Tante Olgas leder, Leif Bressum, fra en af de mange musikelskende publikummer, der jævnligt besøger spillestedet.

Han havde skabt kontakt til bassisten Jerry Scheff og ville gerne have ham til Randers til en Storyteller aften.

Og Jerry har sandelig en del at berette fra et langt liv i musikkens tjeneste.

Jerry har spillet med Elvis Presley i TCB Band i langt over 10 år og har foruden turneret og indspillet plader med Bob Dylan, John Denver, Elvis Costello, Juice Newton, Roy Orbinson og mange, mange flere. Jerry Scheff har et utrolig langt CV.

The Doors Tribute gæster Tante Olga cirka én gang om året og er et autentisk band med klare linjer til 60’ernes lydbillede, så der var ikke langt til at slå tingene sammen. Den var Jerry helt med på.

Så nu skabes der en aften, hvor musikken og anekdoterne står i kø fra midten af tresserne og til nu – det kan kun blive interessant med et levende vidne fra ”datidens musikmaskinrum”.

 

Musik og anekdoter

Det første sæt ved aftens begivenhed bliver med særlig fokus på sange fra albummet LA Woman, hvor Jerry medvirker.

Herefter skabes en unik story teller oplevelse mellem koncertens to sæt med anekdoter og beskrivelser fra et langt musikliv. Så her er tale om en helt exceptionel aften – kun denne ene aften hos Tante Olga.

Publikum har også mulighed for spørgsmål, Jerry ser dog helst de gives forlods.

Journalist Troels Witter stiller spørgsmålene fra publikum samt også egne spørgsmål om Jerrys lange karriere.

Billetkøbere får tilsendt Jerrys biografi, ”Way Down” om et langt liv i musikkens tjeneste samt opfordring til fremsendelse af spørgsmål til Jerry.

Jerrys honorar samt overskuddet går til Hospitalsklovne i Randers.

Arrangementet gennemføres med støtte fra blandt andet Hotel Randers, Invita Køkkener Randers, Statens Kunstråd og Randers kommune.

 

Lidt om bandet

The Doors Tribute hylder legenderne ved at genskabe magien og intensiteten af The Doors’ musikalske katalog i en udsøgt koncertoplevelse. Det er et must-see for alle Doors-fans og for alle der ønsker at opdage og opleve en fantastisk og unik genskabelse af deres musik.

Ved brug af vintage udstyr og moderne instrumenter til at replikere fornemmelsen og auraen fra de originale studieoptagelser er målet at give publikum et fuldstændigt live-spektrum af The Doors’ mange facetter og alsidighed.

Dette er ikke det vanlige kopi og look-a-like kostume-show. Medlemmerne af The Doors Tribute er ikke kun et regulært A-hold af velkendte og etablerede professionelle musikere og kunstnere men har et tilhørsforhold i stil og musikalsk arv, der komplimenterer den oprindelige Doors besætning.

Man kan sige, at deres engagement i denne musik er et udslag af lige dele kærlighed, respekt & beundring:

”Vi føler os ret beærede over muligheden for, at viderelevere denne legendariske musik til en ny generation af potentielle lyttere og give den ældre et nostalgisk glimt tilbage til en tid, hvor konventionerne blev udfordret, og der for alvor var revolution i luften,” siger bandet.