Tirsdag 13. august var der det store pensionistkaffebord for alle pensionister i Randers Kommune.

 

I år var det den folkekære Dario Campeotto, der underholdt sammen med Randers Kammerorkester under ledelse af David Riddell.

Omkring 200-1300 veloplagte pensionister i mange aldre, havde igen i år fundet vej til Arena Randers, til gratis kaffebord og underholdning. Den 80-årige Dario var også veloplagt og hyldede blandt andet København med “Forelsket i København”. Ydermere gav han de gode gamle klassikere fra danske film og sit hit fra 1961 “Angelique” – et nummer han vandt Melodi Gran Prix med.

Bordene var dækket med både kaffe, rundstykker og Dagmartærte, og der var ingen grund til at gå derfra i dårligt humør – atter engang var der nemlig fællesang og i disse smartphonetider blev der også taget flere billeder af hinanden og af Dario Campeotto.