Dyst om titlen som Danmarks sejeste streethåndbold-hold, når der inviteres til Goalcha Street Handball DM Tour foran Randers Storcenter torsdag 29. august klokken 17-20

 

Kom til en fed event og gå efter at kvalificere jer til en plads ved Goalcha Finals, det officielle Danmarksmesterskab i Street Håndbold. Goalcha Finals afholdes i år lørdag 31. august i København.

Et hold består af 3-4 spillere, og alle hold, der tilmelder sig, deltager automatisk i både Game 3vs3, Trickskud konkurrence, Go-Fast Challenge og Bouncer Challenge.

Der afvikles stævne for:

U13 Drenge og Piger (årgang 2006/2007)
U15 Drenge og Piger (årgang 2004/2005)
U17 Drenge og Piger (årgang 2002/2003)

Det er også sjovt at være tilskuer, så kig endelig forbi.

Læs mere om Goalcha DM Tour, og hvordan du tilmelder dig: https://www.dgi.dk/haandbold/arrangementer/201918654508

En repræsentant fra holdet skal bekræfte holdets tilstedeværelse senest 15 min. inden stævnet starter.

Vinder holdet i Game 3vs3 i hver række kvalificerer man sig til Goalcha Finals i København lørdag 31. august og vil modtage yderligere informationer.

DGI hjælper med overnatning til de kvalificerede hold fra Jylland, der skal deltage ved Goalcha Finals. Der vil blive informeret omkring pris for overnatningsmulighed direkte til de kvalificerede hold.

Holdgebyret dækker deltagelse i Goalcha DM Tour stævnet. De hold, der kvalificerer sig til Goalcha Finals, skal ikke betale holdgebyr for deltagelse i finalestævnet men kun det indledende stævne.

Følg med på https://www.facebook.com/goalchadenmark/