En gruppe af ledige seniorer har fundet sammen om at danne netværket Senior Erhverv. Formålet er at give de jobsøgende inspiration og begejstring til at finde deres egen vej til et varigt job – nu er der åbent hus

 

Netværket sætter erfaren og motiveret arbejdskraft i kontakt med lokale virksomheder. I nogle tilfælde bliver virksomhederne overrasket over at rekrutteringen ikke koster noget. Der bliver afholdt åbent hus, hvor der bliver lejlighed til at hilse på de daglige ildsjæle og få lidt at vide om hvad Senior Erhverv er.

Åbent hus foregår onsdag 25. september kl. 10-14 på Dannevirkevej 20 – den tidligere vagtbygning på Randers Kaserne.
Flere gange i løbet af dagen vil der være en kort, fælles introduktion til netværket.

Formand for Senior Erhverv Kronjylland, Trine Kirkegaard fortæller:

”Ved Åbent Hus arrangementet præsenterer vi netværkets indsats for jobsøgende seniorer og fortæller, hvordan vi understøtter nye medlemmers jobsøgning.”

Den centrale del af Senior Erhvervs aktiviteter er virksomhedsbesøg.
Sidste år gennemførte medlemmer af Senior Erhverv Danmark over 5000 virksomhedsbesøg. På landsplan har de opnået at få knapt halvdelen af medlemmerne i arbejde igen.

“Senior Erhverv samler seniorer, som vil et aktivt arbejdsliv og tager ansvar for egne og andre seniorers jobmuligheder”, fortæller Senior Erhvervs landskoordinator, Bert van Malkenhorst.

 

 

www.seniorerhvervdanmark.dk/kronjylland

 

Man er altid velkommen til at besøge Senior Erhverv Kronjylland. Der er åbent mandag-torsdag kl. 10-14 og fredag kl. 10-12.