Få minutter efter billetsalget startede torsdag formiddag, kunne Turbinen melde udsolgt på den eksklusive intimkoncert med Psyched Up Janis søndag 3. november. Det er lykkedes spillestedet at arrangere en ekstrakoncert samme dag – også for et begrænset antal publikum. Salget af de 150 billetter til ekstrakoncerten starter mandag 23. september kl. 11.00

 

Koncerterne på Turbinen er de eneste regulære fuldlængde koncerter, som Psyched Up Janis spiller i 2019, og samtidig er det de første regulære koncerter med duoen, siden deres seneste genforening tilbage i 2014.

Sune Rose Wagner og Jakob Jørgensen, der tilsammen udgør Psyched Up Janis, kan I år fejre 30-årsjubilæet for den allerførste koncert og den spæde begyndelse på et band, der i løbet af 90’erne skabte en lyd og en attitude, der fik dem til at adskille sig fra datidens Dizzy Mizz Lizzy og Kashmir, og som har givet Psyched Up Janis en stor fanskare, der stadig dyrker bandet og dets støjrockede univers.

30 år sammen er faktisk ikke det eneste jubilæum, Psyched Up Janis kan markere i år. Bandets debutalbum ’Swell’ udkom i 1994 og fylder et kvart århundrede i år.

Tæt på en ikonisk duo
Sune Rose Wagner er siden Psyched Up Janis blevet verdenskendt rockstjerne som den ene halvdel af The Raveonettes med Sharin Foo. The Raveonettes har blandt andet har varmet op for Depeche Mode og for det legendariske britiske band Faces på Værket i 2010. I dag bor Sune Rose Wanger i Los Angeles og arbejder som musikproducer. Jakob Jørgensen er i dag uddannet folkeskolelærer og spiller bas i bandet Childrenn.

Duoen har tidligere annonceret, at de spiller et par live-sæt i forbindelse med Dignity-arrangementerne ”Silent Noise” i København og Aarhus, men koncerterne på Turbinen er efterårets eneste fuldlængdekoncerter med bandet på dansk jord.

Mellem de to koncerter den 3. november lader Psyched Up Janis en lille heldig håndfuld publikummer komme helt tæt på i en såkaldt Artist Talk – et uformelt live-interview i Turbinens Lounge. 50 billetkøbere fik på ganske kort tid gjort has på alle pladserne til Artist Talk, men live-interviewet vil senere blive udgivet som podcast på Turbinens hjemmeside.