En 24-årig mand er i dag ved Retten i Randers blevet idømt 12 års fængsel for at have været i besiddelse af to skarpladte våben og af 13 kilo amfetamin, som han ville sælge.

Han blev desuden dømt for både at have solgt en del kokain, amfetamin, hash og MDMA.

Hans 25-årige kæreste blev under samme retssag idømt fængsel i et år og ti måneder for at have været med til at sælge en del af narkoen.

Det var et tip til Østjyllands Politis specialpatrulje, som den 2. januar i år ledte politiet på sporet af parret. Sent om aftenen bankede politiet på døren til deres lejlighed i Randers C, og da den 24-årige mand åbnede, erkendte han straks, at han havde ulovlige stoffer i hjemmet. En ransagning afslørede, at der lå narko i flere skabe og skuffer.

I alt blev der fundet 13,3 kilo amfetamin og omkring 300 gram kokain i salgsposer. Derudover lå der en skarpladt pistol på stedet, som den 24-årige indrømmede var hans. Både kvinden og manden blev anholdt og varetægtsfængslet.

De erkendte begge forholdene i retten, og begge modtog dommen.