Østervold dannede lørdag rammen om Lions Clubs sidste bagagerumsmarked for i år.

Måned efter måned siden april har folk trodset vejr og vind og fundet vej til midtbyen, enten som standlejer eller som besøgende. Her har man kunnet gøre gode handler, enten til prisen eller ved at prutte om den, indenfor alle genrer af vare.

Mange har stilet mod markedet bevidst, enten fordi de vidste, at det var der. Mens andre er blevet glædelig overrasket på deres besøg inde i byen og slået et smut forbi, nu de alligevel var derinde. Et bagagerumsmarked, der løb af stablen sidste lørdag i måneden, fra april til september, i tidsrummet 10 – 14.

Dog har det ikke helt været nemt alle gangene i år. Dette skyldes alle de flotte snoede bede, der har huseret i mange måneder på Østervold, og som har taget meget af pladsen for markedet. Men mange fandt alligevel vej og stod med deres lopper i en meget grønnere midtbygade.

Tekst/billeder: Jannie Hoppe