På torsdag afholder Nørhald Musik- og Teaterforening generalforsamling, og her opfordrer de lokale til at bakke op om foreningen

 

Her skal der diskuteres, hvad der i fremtiden skal ske med foreningen, der hvert år har opført et friluftspil ved Støvringgaard Kloster.

Fremtiden ser lige nu ikke så lys ud for foreningen.  Derfor har de brug for alt den støtte de kan få til at fortsætte. Alle kan give deres besyv med hvis de er medlem af foreningen. Man kan derfor melde sig ind for at få indflydelse.

De er de eneste i Randers, der afholder friluftspil under og dette skulle gerne bevares fremadrettet, mener foreningen.

Så foreningen opfordrer hermed alle der holder af friluftspillet, der afholdes hvert år i juni. Og hvis man  skulle du gå med en skuespiller i maven eller elsker at synge, kan man møde op og få en snak med foreningen. Foreningen er også på udkig efter folk, der gerne vil gå til hånde før, under og efter friluftspillet.

Generalforsamlingen afholder i Fritidscentret torsdag 3. oktober kl. 19.