’Bevæg dig for livet’ inviterer hele Randers med ud at gå. I løbet af uge 41 kan du opleve Randers og vores smukke natur i selskab med andre.

Alle kan være med. Vi kommer til at gå i et stille og roligt tempo. Der er mange fordele ved gåturene, som både er mentalt og fysisk sundhedsfremmende, men det er faktisk ikke det vigtigste for os i denne sammenhæng. Vi glæder os mest til at benytte lejligheden til at få nogle gode oplevelser sammen.

Gåturene er arrangeret af vores Gåværter og andre lokale ildsjæle.

Lyt med da Jesper Jacobsen fra “bevæg dig for livet i Randers” fik en snak med Bo Ørris om arrangementet.

 

*Uge 41: mandag den 7. oktober til søndag den 13. oktober.

Her kan du gå med

Mandag – Søndag, kl. 10
Hver dag i uge 41 går turen til Nordre Fælled. Vi går sammen med hundeklubben. Du kan gå med og uden hund. Vi mødes ved flyvepladsen. Her bliver hundene luftet i hundeskoven uden de er i snor.

Distancen er omkring 5-6 km.  Arrangør:  Henning Siegenfeldt, mail for eventuelle spørgsmål om turen: siegenfeldt@icloud.com

Mandag, kl. 18.45
Vandring i Randers centrum, 5 og 10 km. Mødested: P-pladsen v. regnskoven
Arrangør:  Michael Enger, tlf. for eventuelle spørgsmål om turen: 2128 8828

Onsdag, kl. 16
Gåtur ved Oust Mølle, Helsted og Vangdalen, 5 km. Vi mødes på hjørnet af Gørrilds alle og Pottemagervej i Randers NV. Arrangør og kontaktinfo vedr. turen: Diana Christensen, tlf. 2964 3330 eller Marlene Schaap-Kristensen, tlf.: 2015 8955.

Onsdag, kl. 17.
Gå en tur i vores dejlige område langs Gudenåen. Ruten er både handicap og klapvogns-venlig. Du kan vælge mellem distancerne på 3, 6 eller 9 km.  Mødested: Dansk Fitness, Jernbanegade, 8900 Randers. Arrangør:  ’Vi løber i Randers’ – de vandrende pinde.

Torsdag, kl. 10
Ta’ på travetur til det fredede Læsten Bakker. Vi kommer blandt andet op til Kragbjerg Høj, der er en af områdets mange gravhøje. Turen er på 4-5 km. Mødested: P-pladsen ved Rosenbakken. Arrangør: Naturvejleder Lars Maagaard, kontaktinfo for eventuelle spørgsmål om turen: tlf.: 2544 1697.

Torsdag, kl. 18.45
En hyggelig tur i det nordlige Randers med start ved Randers schæferhundeklub, Langvang 10. Du kan vælge 5 eller 10 km.  Arrangør:  Michael Enger, tlf. for eventuelle spørgsmål om turen: 2128 8828

Lørdag, kl. 9
Gå en tur på det naturskønne Nordre Fælled. Vi mødes ved Myretuen, Gl. Jennumvej, 8930 Randers NØ.
Turen er 5 km. Arrangør: Parkrun Randers. Mail for eventuelle spørgsmål om turen: cnn@msbolig.dk 

Der arbejdes på flere turer, så hold øje med hjemmesiden.

Bag om We Walk
We Walk arrangeres på landsplan af ’Bevæg dig for livet – løb og gang’, som er et samarbejde mellem DGI, Danmarks Idrætsforbund og Dansk Atletik. Bevæg dig for livet-visionen arbejder overordnet for, at Danmark skal være verdens mest idrætsaktive nation i 2025. Det er DGI og Danmarks Idrætsforbund, der driver Bevæg dig for livet i samarbejde med 15 danske kommuner med støtte fra Nordea-fonden og TrygFonden.

Læs mere om We Walk