Nu kan “The Ultimate Guitar Experience of the Year”  opleves når Tante Olga, torsdag 3. oktober kl. 20, slår dørene op til Carvin Jones, en af verdens største blues guitarister

 

Omtales af kendere som ‘The Carvinator’, ‘The Phoenix Thunderbolt’, og ‘the fastest cat in the west’.

Han er også blevet kaldt den nye Jimi Hendrix. Ligeledes har han har fået stor ros og anerkendelse fra nogle af de største bluesartister. Bl. a. Eric Clapton siger “Carvin Jones is a young cat out of Phoenix who I think is the next up-and-coming blues player”. Albert Colins siger: “ Carvin Jones is one of the brightest young stars on the blues scene today” – og Buddy Miles siger: “The New King of Strings is Carvin Jones”.

Carvin Jones er således ikke en helt almindelig blues guitarist. Han er nemlig udråbt til en af de bedste blues guitarister nogensinde af globale “Guitarist Magazine”. Han har spillet på utallige festivaler og har delt scene med blandt andet BB King, Santana og mange andre store legender. Han siger selv, at han er inspireret af BB King, Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Albert Collins og Eric Clapton, for – som han siger – blot at nævne nogle enkelte.

Og nu kommer Carvin Jones Band så til Randers, – noget af et scoop. Gæsterne kan forberede sig på et eksplosivt sceneshow med høj energi. Carvin udviser selvtillid, festlighed og ren og skær drive, når han gi’r den gas på scenen. Bare få sekunder inde i hans show, er man ikke i tvivl om, at det er alle pengene værd.

Så er man til god inspirerende bluesrock og Showmanship i verdensklasse, med stærke guitarsoloer – og passionerede sange, samt en helt unik koncertoplevelse, så er Carvin Jones på Tante Olgas scene torsdag 3. oktober fra kl. 20.00.