På fredag 15. november holder Vorup El reception i deres nye lokaler på Ribevej 16, samtidig runder indehaver Frank Andersen et skarpt hjørne – han fylder nemlig 50 år

 

“Vi manglede plads til produktionen af vores el-tavler, så vi overtog disse lokaler ved siden af den gamle adresse”, siger Frank andersen indehaver af Vorup El.

Produktionen og vedligeholdelse af el-tavler er nemlig blevet en stor bestanddel af Vorup El´s arbejdsområder. Fra kun at være elinstallatør har virksomheden lige så stille vokset til at eksportere el-tavler til blandt andet USA og Canada.

“Det har udviklet sig gennem årene og det er et meget interessant område der stødt udvikler sig. Vi kan producerer dem her i virksomheden, sende dem af sted og servicere dem herfra. Det hele foregår med computer i dag, eller via en app på telefonen”.

Virksomheden har da også fået 2000 m2 at boltre sig på – her er plads til de mange medarbejdere – 43-45 inklusive administrationen.

Frank startede ud med Asferg/Fårup el – siden overtog han Spentrup El og Mariager El og så Vorup El, der havde til huse på Bøsbrovej.

“Nu tror jeg også at det er det. Jeg har ikke planer om at overtage mere. Jeg synes, vi har en god størrelse”, siger Frank Andersen.

Virksomheden servicerer stadig kunderne med almindelige el opgaver, men el-tavle delen – der foregår mest med computer er vokset stødt, og det er også den, han selv beskæftiger sig mest med.

Og så runder han et skarpt hjørne – 50 år siger fødselsattesten og det skal også fejres på fredag.

Så alle venner, kunder og interessenter inviteres til reception fra 13-17 på Ribevej 16 på fredag 15. november.