Randers HK blev i dag reddet på målstregen og her kan du lytte til interview med Henrik Schaar om det store arbejde for klubbens overlevelse

Uddrag fra Randers HK

“Det er med stor stolthed, at jeg kan oplyse, at vi har nået vores minimumstegning på 3 millioner kr., og derfor har sikret klubbens overlevelse. Det har været en meget turbulent og udfordrende tid – især for vores spillere, trænerstab og administration, men det kan vi ikke se, når vi ser på vores resultater i HTH Ligaen, hvor vi efter 13 spillerunder har nået 14 point og ligger på 7. pladsen.

Vi er stolte af, at vi sammen har reddet Randers HK, og vi arbejder intenst de næste uger på at sikre, at vi kan nå vores målsætning på 3,5 millioner kr., der vil fastholde vores nuværende ambitionsniveau på spillersammensætningen, så vi også kan spille med om slutspillet i næste sæson.

Som tak for jeres store bidrag og støtte vil vi gerne på vegne af Randers HK og Innosurge A/S invitere jer med til næste hjemmekamp mod Silkeborg-Voel den 5. januar 2020 klokken 16, hvor der vil være gratis adgang for alle. Jeg håber, at I vil sætte kryds i kalenderen og komme og vise pigerne, at Randers står bag dem.

På bestyrelsens vegne

Henrik Schaar”