Nytårskoncerten lørdag 11. januar bliver en koncert med en perlerække af festlige og smukke duetter og arier fra kirkemusikkens og operaens verden

 

Programmet består af kendt og mindre kendt musik af for eksempel Purcell, Saint-Saëns, Fauré, Delibes og Offenbach.

Sopranerne Camilla Button og Mette Korsgaard Djernes akkompagneres af organist Thomas Ede.

Mette Korsgaard Djernes er uddannet klassisk sanger fra Syddansk Musikkonservatorium. Hun arbejder til daglig som kirkekapelsanger i Randers og som kirkesanger i Hornslet Kirke og er derudover virksom som freelancesanger.

Camilla Button har for nylig afsluttet sin uddannelse som klassisk sanger med solistdebut fra Det Jyske Musikkonservatorium. Hun optræder jævnligt som solist med kor og orkestre.

Hun har virket som solist i for eksempel Bachs Juleoratorium, Bachs Johannes Passion og Carl Nielsens Fynsk Forår. I sin studietid har hun haft flere opera-roller blandt andet “Gudmor” i Askepot (Viardot), “Grete” i Hans & Grete (Humperdinck).

Thomas Ede er udannet musikleder og organist fra Det Jyske Musikkonservatorium. Han er organist i De fem sogne og underviser desuden ved Randers musikskoles talentlinje.

Der er fri entré til koncerten, som finder sted lørdag 11. januar klokken 15.00. Efter koncerten serveres der et glas vin i våbenhuset.