Netop nu er Bibliotekets arrangementsprogram for foråret 2020 kommet på gaden. Der er mere end 150 arrangementer for hele familien inden for en bred vifte af emner.

Mandag 20. januar kl. 16.00 kan du komme på Randers Bibliotek og høre en præsentation af forårets program, så du kan blive blandt de første, der sikrer dig billet. For det voksne foredragspublikum byder foråret blandt andet på:

  • Line Knudsen Jensen, er kendt for sine striber om hverdagslivet som forælder. Line fortæller mandag 24. februar.
  • Nanna Hyldgaard Hansen fortæller ud fra sin bog ”Lev for det halve” om at få familieliv, forbrug og arbejde i balance 9. marts.
  • Peter Øvig holder foredrag om sin gribende bog ”Min mor var besat” om morens og senere hans egen psykiske sygdom. Det foregår tirsdag 21. april.
  • Tobias Hamann, bagedystvinder og hypnotisør vil lave hypnosesessions og fortælle om sin bog ”Arven fra min morfar” 23. april.
  • ”Født i den forkerte krop” – et foredrag om transkønnethed af Anita Andersen, der var født som en mand, men nu er kvinde.
  • Lisbeth Zornig Andersen er tilbage med succesforedraget ”Sundhed, selvværd og livskriser” torsdag 18. maj.

I marts måned har vi fx et særligt tema: ”Mord i marts”, hvor kommissæren Ove Pedersen holder foredrag om sine mange år som efterforsker, bibliotekets egen gyserforfatter, Jacob Krogsøe, holder foredrag om Stephen King, hvor krimigenren og mordet er i fokus, de to initiativtagere til krimimessen på statsfængslet i Horsens afholder bogcafé om årets krimier og endelig kan borgerne glæde sig til en bustur til krimimessen. Randers Bibliotek tager også på bustur til Kulturmødet på Mors til august, så der er mulighed for at få oplevelser og kulturelle vitaminer fra dit bibliotek hele året.

Læs mere på randersbib.dk eller kom forbi biblioteket og hent et program eller lyt med da Inger Kaad besøgte Bo Ørris til en snak om de mange arrangementer