Så skete det.

Randers FC har solgt profilen Saba Lobjanidze til tyrkisk fodbold.

Saba Lobjanidze skifter til Ankaragücü med omgående virkning. Den 25-årige georgiske landsholdsspiller spillede 91 kampe i Randers FC-trøjen og scorede 32 mål.

– Det har hele tiden været målet at få solgt Saba Lobjanidze og dermed få en økonomisk gevinst inden kontraktudløbet til sommer. Det er lykkedes, og det er vi meget tilfredse med. Sportsligt efterlader det selvfølgelig et hul, for Saba har været en stor profil for Randers FC i de seneste sæsoner. Vi synes dog, at vi har fået samlet et stærkt hold, der kan kæmpe med om pladserne i Top 6 i grundspillet, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.

Randers FC hentede i sidste uge en afløser for Saba Lobjanidze i form af 24-årige Mathias Greve fra OB.