Vinterferien står for døren, og igen har Randers Bibliotek noget ekstra at tilbyde alle børn – faktisk en hel del. Her følger et lille udpluk

 

Mandag kommer Charlotte og fortæller, om hvordan det er at eje en præmiehest. Onsdag kan du opleve teaterforestillingen “I guder!” med Det Fortællende Teater, onsdag er der også retrodag på biblioteket, hvor den står på arkadespil og klassisk 1980’er nostalgi.

Et højdepunkt er torsdag 13. februar klokken 10-10.45 hvor man kan opleve “Lille sky” – en poetisk musikfortælling med Trolderose og Trommelise. Omdrejningspunktet i musikfortællingen er lille sky, som er forsvundet.

Det er musikerne Stine Michel og Christine Dueholm, der denne dag tryllebinder de tre til otte årige.

 

Mange forskellige workshops

Derudover er der forskellige workshops i løbet af ugen, hvor man blandt andet kan lave perleplader, tryllestave, fingerdukker i filt og pottemonstre. Og for dem, der gerne vil lufte stemmerne, er der fællessang tirsdag eftermiddag sammen med biblioteksmusikanten, og det er sange for alle generationer.

Både lørdag 8. februar og lørdag 15. februar klokken 11 er der højtlæsning for hele familien.

Mere information om billetter med mere på www.randersbib.dk eller i det fysiske program, som man kan hente på biblioteket.