Skolernes vinterferie er lige på trapperne, og storcentret står klar til at modtage de mange, der har fri til oplevelser

 

Butikkerne er klar med masser af vintermode og gode tilbud, og i centret har de gjort klar til aktiviteter for hele familien.

Traditionen tro kan børnene gå på skattejagt efter gaver og lækkerier med den populære feriebillet, som kan købes i INFOboden på Centertorvet fra lørdag 8. februar til og med søndag 16. februar og er også gyldigt i samme periode.

Som noget nyt giver feriebilletten også mulighed for oplevelser uden for Randers Storcenter, nemlig hos Aqua i Silkeborg og Randers Regnskov.

 

Videnskab

På centertorvet finder du udstilling: ”H.C. Ørsted på farten” som henvender sig både til børn og voksne og eksperimenterer med elektromagnetisme. Man kan selv undersøge, hvad den store danske videnskabsmand opdagede tilbage i 1820.

’H.C. Ørsted på farten’ er bygget på Experimentarium og er lavet i anledningen er 200-års jubilæet for den store, danske videnskabsmand H.C. Ørsteds banebrydende opdagelse af elektromagnetismen.

Udstillingen kan ses på centertorvet fra fredag 7. februar til 11. marts.

 

Hver lørdag er Randersaurus på besøg

Randers Storcenters mascot går hver lørdag rundt i centret og hygger med børnene – det sker fra klokken 13-15. Om søndagen kan du også møde Bilkas mascot Billie fra klokken 10-17, når han uddeler Ulveposer til alle børn, der kommer i Bilka.