Randers Festuge opfordrer nye som tidligere arrangører til at melde sig på banen til årets festuge, der begynder den 7. august.

Det er nu programmet begynder at tage form, og man skal booke pladser og søge om tilskud til ens arrangement.

Den årlige festuge afholdes med undertitlen ‘Mærk pulsen’.

– Det er vores ambition, at vi igen i år kan tilbyde et varieret festugeprogram af høj kvalitet med blandt andet både musik, kultur og idræt, ” siger borgmester Torben Hansen, der er formand for festugens bestyrelse.

Alle festuge-arrangører skal indtaste deres arrangementer på www.randersfestuge.dk senest 14. juni.

Der kan søges om tilskud til afholdelse af et arrangement, hvis arrangementet i festugen er nytænkende, offentlig, ikke-indtægtsgivende eller måske ligefrem underskudsskabende. Ansøgningen skal være Randers Eventsekretariat i hænde senest den 5. april. Nærmere information findes på www.randersfestuge.dk. Årets festuge finder sted i dagene 7.-15. august.