Fredag 29. maj kan alle interesserede opleve Dr. Auma Obama og Timothy Challen, når de to ildsjæle gæster Randers i forbindelse med den velgørende golfturnering ”Golf Fore Education”

 

Fredag 29. maj inviterer den velgørende organisation PDAid Foundation, som har dansk hovedsæde i Randers, alle interesserede til ”Golf Fore Education”. Arrangementet afholdes til fordel for PDAid Foundation og de to NGO’er Sauti Kuu Foundation og Kilimanjaro Initiative og afvikles i samarbejde med Rotary og Randers FC. Eventet er bakket op af Randers Kommune med besøg på forskellige uddannelsesinstitutioner.

“Det glæder mig, at PDAid Foundation med Golf Fore Education kan støtte organisationer, der, ligesom os, gør deres ypperste for afrikanske unges fremtid. Sauti Kuu Foundation og Kilimanjaro Initiative er grundlagt af engagerede personligheder, som gør en kæmpe indsats med stærke holdninger og utrolig handlekraft”, fortæller Dennis Lundø Nielsen, som er grundlægger af PDAid Foundation i Danmark.

Sauti Kuu Foundation og Kilimanjaro Initiative er grundlagt af henholdsvis Dr. Auma Obama og Timothy Challen. Under det velgørende golfarrangement den 29. maj vil de begge deltage i en golfrunde på de smukke parkbaner ved Randers Golf Klub, hvor op mod 150 personer har mulighed for at deltage. Obama og Challen vil desuden deltage i den efterfølgende velgørenhedsmiddag på Randers FC’s hjemmebane ved Cepheus Park Randers.

Der vil foregå forskellige aktiviteter i løbet af aftenen, herunder både auktioner til støtte for de tre organisationer og taler, blandt andet ved en af de afrikanske unge, som har været igennem programmerne.

 

For uddannelse og verdensmål

PDAid Foundation arbejder hver dag målrettet for at støtte børn og unge i Kenya, som har brug for en hjælpende hånd i livet. Organisationen håber således at kunne indsamle en masse midler gennem golfarrangementet, som blandt andet skal gå til at skabe bedre uddannelse.

“Vi tager hvert år mentees ind i et mentorprogram, der er er udarbejdet i samarbejde med Landsforeningen Talentspejderne. Med midler fra Golf Fore Education vil vi kunne finansiere to-tre års uddannelse for to mentees”, understreger Dennis Lundø Nielsen og fortsætter:

“I samme stil vil Sauti Kuu Foundation bruge donationerne fra arrangementet til at implementere ”HealthyKids Project”, hvis hovedformål er at forhindre underernæring af børn. Donationerne vil hjælpe med at nå ud til cirka 650 børn og sikre, at så mange børn som muligt samt deres familier i landsbyen Nyangoma Kogelo lærer om sunde spisevaner og får adgang til en sund kost med måltider, der kommer direkte fra deres haver. Kilimanjaro Initiative vil finansiere et projekt til rådgivning og støtte af unge, som har være udsat for traumatiske oplevelser, mens midlerne også vil sponsorere tre ugers selvudviklingsprogram for 10 unge mennesker, som afsluttes med en tur op ad Mount Kilimanjaro i selskab med deres coach., samt erhvervsfolk fra hele verden, der er med som mentorer for de unge”.

PDAid Foundation ønsker desuden at øge fokusset på bæredygtighed og FN’s verdensmål gennem Golf Fore Education. Den velgørende organisation har derfor bygget arrangementet op omkring FN’s verdensmål, så man som deltager og sponsor blandt andet støtter verdensmålene om kvalitetsuddannelse, partnerskab for handling, afskaf fattigdom og mindre ulighed. Dette vil afspejles både på og omkring golfbanen.

 

Arrangementet afholdes fredag 29. maj og bliver afviklet med hjælp fra Rotary og Randers FC og med opbakning fra Randers Kommune.

 

 

 

Om Sauti Kuu Foundation

Sauti Kuu Foundation bestræber sig på lære unge og deres familier at genkende, sætte pris på og benytte lokale ressourcer, især jord, til at arbejde sig ud af fattigdom. Uddannelsen på Sauti Kuu giver også de unge et forløb i Personligheds Udvikling og lærer de Unge ikke at føle sig om ofre, men i stedet at ”use what you have to get what you need” så de bliver ansvarlige og økonomisk uafhængige voksne. Sauti Kuu giver desuden også de unge på farmen muligheder for kurser i forskellige andre uddannelser, som f.eks. snedker, maskinmester, mekaniker, elektriker med mere.

 

Om Kilimanjaro Initiative

Kilimanjaro Initiative afholder hvert år en bjergbestigning af Mount Kilimanjaro – også kendt som Kilimanjaro Climb. Kilimanjaro Initiative har fokus på at tilbyde unge selvudvikling, der skal hjælpe dem til at blive positive forandringsagenter.

 

Om PDAid Foundation

PDAid Foundation arbejder mod at forbedre de lokale forhold gennem talentudvikling i dårligt stillede samfund som Kenya under mottoet: ”Never give up. Believe in yourself”.