En 34-årig mand fra Sjælland skal tilbringe de næste 2½ år i fængsel, efter han torsdag i Retten i Randers erkendte 114 gange at have snydt og bedraget tæt på lige så mange privatpersoner og i fire tilfælde også hoteller.

Langt størstedelen af sagerne omhandler bedrageri i forbindelse med samhandel mellem private, hvor den 34-årige mand har sat diverse varer, koncertbilletter, iPhones og rejsegavekort, til salg på Den Blå Avis eller Facebook og fået køberen til at overføre penge til enten ham selv, eller nogen han kender, hvorefter køberen aldrig modtog sin vare.

”Sagen her viser med al tydelighed, hvorfor det er så vigtigt, at man ikke overfører penge for en vare, som man aldrig har set eller ved, om sælgeren overhovedet er i besiddelse af. Den 34-årige er dømt for 101 gange at have lokket en køber til at overføre penge for en vare, som vedkommende aldrig har fået, og det har han så tjent knap 370.000 kroner på,” siger politikommissær Lasse Nielsen Dyrberg fra Østjyllands Politis sektion for økonomisk kriminalitet.

Den 34-årige modtog dommen. og blev fortsat varetægtsfængslet.