Den betalte parkering vinder indpas flere og flere steder. Nu er det også kommet til arealet bag Radio ABC på Brotoften. Men kommunen er mildest talt overraskede over den manøvre

”Jeg snakkede med ejeren af grunden så sent som i formiddag, og der var ikke snak om betaling. Så det overrasker mig meget, at der nu er sat skilte op med betaling”, siger direktør for Udvikling, Miljø- og Teknik hos Randers Kommune Jens Heslop.

Det er Advokat Bent Stamer, der er (med)ejer af grunden både bag og ved siden af Radio ABC – Parkeringspladsen ved siden af bliver dels brugt til de ansatte på Laksetorvet og her har kommunen en helt klar aftale om, at skal der ske ændringer med det, skal kommunen informeres.

”Men vi skal altså også give tilladelse til, at der må tages betaling for parkering eller oprettes en parkeringsplads på den anden del af grunden. Og vi har ikke hørt noget”, siger direktør Jens Heslop.

”Jeg er mildest talt overrasket”, siger han.

I dag er der skilte op, hvor reglerne om parkering fremgår.

Fremover bliver der kun en times gratis parkering. Herefter skal der betales via en app.

Området kontrolleres af Europark A/S.

Det har endnu ikke været muligt at træffe Bent Stamer for en kommentar.